Ünlü Tahminci Patlayan Bu Altcoin’i Bırakıp Buna Geçiyor!

BitMEX’ten Arthur Hayes, Solana’yı terk edip lider altcoin Ethereum’u kucaklıyor. Ünlü tahminci, piyasa dinamiklerinin ortasında ETH için 2X’dan fazla bir fiyat öngörüyor. Bu hamlesiyle Hayes, kripto dünyasını şaşkına çevirdi.

Arthur Hayes Solana’dan Ethereum’a vites değiştirdi

Kripto para dünyasının önde gelen isimlerinden BitMEX’in kurucu ortağı Arthur Hayes, Solana ve Ethereum hakkındaki yorumlarıyla kısa süre önce dijital varlık dünyasında büyük yankı uyandırdı. Bu arada Hayes, X hesabı üzerinden yatırımlarındaki stratejik değişimi paylaştı. Hayes, “meditasyon” sırasında kendisini Solana (SOL) ile yollarını ayırmaya ve Ethereum’a (ETH) daha fazla yatırım yaparak “Başmelek Vitalik” veya Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’i kucaklamaya çağıran ilahi bir “mesaj” aldığını “itiraf etti”.

Bu arada Hayes, bunun kendisini Solana’yı terk etmeye ve daha fazla Ethereum biriktirmeye yönelttiğini belirtti. Buna ek olarak ünlü tahminci, Ethereum fiyatı için de cesur bir tahmin yaptı. Hayes, lider altcoin fiyatının 5.000 dolar işaretine ulaşacağını söyledi. Arthur Hayes’in hamlesinin zamanlaması, Solana’nın piyasadaki dikkat çekici yükselişiyle aynı zamana denk geldi. Bu da ortaya çıkan dramaya bir karmaşıklık katıyor. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere SOL, bugün 100 dolarlık dönüm noktasına doğru hamle yaptı. Bir ara kripto sıralamasında BNB’yi geride bırakarak 4. sıraya çıktı. Ancak, bu çok uzun sürmedi, satışların ardından yeniden 5. sıraya geriledi.

İki altcoin fiyat performansı karşılaştırması

Kripto piyasası, başlıca kripto fiyatlarındaki artıştan da anlaşılacağı üzere, bugün bir yükseliş ivmesine tanık oldu. Bu arada, yazı sırasında Ethereum fiyatı %3,66 artışla 2.290 dolara yükseldi. Ayrıca, işlem hacmi son 24 saatte %8,22 artarak 14,5 milyar dolara ulaştı. Özellikle, ETH fiyatı son 24 saat içinde 2.205 dolar ile en düşük ve 2.294 dolar ile en yüksek seviyeyi gördü.

Öte yandan, Solana fiyatı, yazı sırsında %7,6’lık bir pompaya tanık oldu. Altcoin fiyatı gün içinde 99 dolara kadar yükselse de sonrasında irtifa kaybetti. Bununla birlikte yüksekten uçmaya devam ediyor. Bu da yatırımcıların kriptoya karşı güçlü bir güven duyduğunu gösteriyor. Bu arada, kriptonun işlem hacmi de %31,52’lik bir artışla 5,96 milyar dolara yükseldi. Bugün SOL fiyatı son 24 saat içinde 99.12 dolar ile yıllık zirveye ulaştı.

Bu arada, kripto topluluğu Arthur Hayes’in Solana’nın boğa koşusu sırasındaki eylemlerinin sonuçlarıyla boğuşurken, görüşler farklılaşıyor. Bazıları bunu bir kafa karışıklığı nedeni olarak görüyor. Diğerleri onun Ethereum tahminini, lider altcoin fiyatında yükseliş için potansiyel bir katalizör olarak yorumluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir