Hideo Kojima’dan Furiosa: A Mad Max Saga yorumu

Hideo Kojima, “Furiosa: A Mad Max Saga” filmi hakkında oldukça etkileyici yorumlarda bulundu. George Miller’ı “Tanrım” olarak nitelendiren Kojima, bu filmin sadece “çılgın” olmakla kalmayıp “öfkeyi” de aşarak, bir “şaheser” olduğunu söyledi. Kojima’nın filmi erken izlemiş olması ve ilk izlenimlerinin bu denli olumlu olması dikkat çekici.

Kojima, ilk Mad Max filmi olan “Fury Road”u 16 yaşındayken izlediğinden beri, George Miller’ın kendisini kurtardığını, cesaret verdiğini ve hayatını sayısız kez değiştirdiğini belirtiyor. Kojima’ya göre Miller, onun için bir kurtarıcı ve anlattığı hikayeler birer ilham kaynağı. Özellikle Kojima, Miller’ı ve onun yarattığı dünyayı bir nevi kutsal kitap olarak gördüğünü ifade ediyor. Bu yüzden Kojima’nın bu denli övgü dolu yorumlar yapması şaşırtıcı değil.

Hideo Kojima’dan Furiosa: A Mad Max Saga yorumu

Ünlü oyun geliştiricisi Kojima, kişisel eksantriklikleri ve alışılmadık oyunlarıyla tanınmakta. Aynı zamanda Twitter üzerinden film eleştirileri yapmasıyla bilinen Kojima, son olarak “Godzilla x Kong” filmi için de “çok dokunaklı” yorumunda bulunmuştu. Kojima’nın bu yorumları, onun medya üzerindeki etkisini ve geniş kitleler üzerindeki etkileyiciliğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

George Miller‘ın “Furiosa: A Mad Max Saga” adlı yeni filmi, post-apokaliptik aksiyon film serisine en son eklenen bölüm olarak, 24 Mayıs’ta sinemalarda gösterime girecek. Kojima gibi bir figürün film için bu denli yüksek beklentileri ve övgü dolu yorumları, filmin merakla beklenmesine sebep oluyor. Kojima’nın filmle ilgili yaptığı değerlendirmeler, onun sanat eserlerine olan tutkusunu ve derin saygısını yansıtıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir