ChatGPT’ye bir günde kaç tane soru soruluyor?

ChatGPT’ye Günde Kaç Soru Soruluyor?

Yapay zeka artık günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. ChatGPT gibi yapay zeka botları, fikir almak, sorularımıza cevaplar bulmak ve hatta bazen işlerimizi yapmak için kullandığımız araçlar arasında yer alıyor. Ancak, hiç merak ettiniz mi? ChatGPT’ye bir günde kaç adet soru yöneltiliyor? İşte detaylar…

ChatGPT’ye Günlük Ne Kadar Soru Yöneltiliyor?

ChatGPT, hayatımızın her alanında önemli bir rol oynuyor. Bazı günler bir konuda görüş almak için onu kullanırken, bazen günlük kararlarımız hakkında ipuçları istiyoruz. Hatta bazılarımız, etik olmasa da, ofis işlerini bile bu bot aracılığıyla hallediyor. Şimdi sizi düşünmeye davet ediyoruz.

Dünyanın dört bir yanından kullanıcılar tarafından bilinen ve tercih edilen bir yapay zeka botu hayal edin. Bu bot, günlük olarak kaç soru ile karşı karşıya kalabilir ya da kaç soruya yanıt verebilir?

Büyük Gelişme: Threads Artık Türkiye’de!

Threads uygulaması, Rekabet Kurumu ile yaşanan sorunların ardından tekrar Türkiye pazarına dönüyor!

Tahminlerinizi yaptıysanız, gerçek verilere geçelim. Yapay zeka konusunda uzman olan Sam Altman, The New York Times’ın DealBook Zirvesi’nde ChatGPT’nin haftalık 300 milyon aktif kullanıcıya ulaştığını açıkladı. Ayrıca, OpenAI platformunda 1,3 milyon Amerikalı geliştiricinin yapay zeka uygulamaları üzerinde çalıştığını belirtti.

Bu oldukça etkileyici bir rakam; çünkü bir yapay zeka uygulaması sayesinde 1,3 milyon yeni uygulamanın ortaya çıktığını düşünün. Bu sayı sadece Amerikalı geliştiricilerle sınırlı. Peki, ChatGPT’ye bir günde ne kadar soru soruluyor?

Bu sorunun cevabı oldukça şaşırtıcı. Çünkü ChatGPT’ye günlük 1 milyardan fazla mesaj gönderiliyor ve bot, tüm bu mesajlara -doğru ya da yanlış- belirli bir mantık çerçevesinde yanıt veriyor. Bu da ChatGPT’nin başka bir başarısı olarak kaydediliyor.

Peki siz ChatGPT hakkında ne düşünüyorsunuz? Başlangıçtaki tahmininiz doğru mu çıktı? Görüşlerinizi ve yorumlarınızı belirtmeyi unutmayın. Daha fazla içerik için ShiftDelete.Net YouTube kanalına abone olabilir, sosyal medya hesaplarımızı da takip edebilirsiniz…

Related Posts

Eski popülerliğini yitirse de Palworld için Türkçe dil desteği geliyor

Pokemon’a benzerliği ile dikkat çeken ve çok kısa süre içinde milyonlarca aktif oyuncuya seslenen Palworld için yeni desteklenen diller geliyor. Bunlardan biri de Türkçe oluyor.

Huawei FreeBuds 6 ile yeni nesil ses deneyimi

Teknoloji devi Huawei, kablosuz kulaklık serisine yeni bir halka ekledi: FreeBuds 6. Markanın üst düzey modeli FreeBuds Pro 4’ün bir alt segmentinde konumlanan FreeBuds 6, yaklaşık 170 dolarlık fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü. Nixanbal adlı …

Bluetooth 6.0 Özellikleri: Kablosuz bağlantıda yeni bir dönem başlıyor

Bluetooth 6.0, yeni cihazlarda ve akıllı telefonlarda yavaş yavaş yaygınlaşmaya başlayacak. Yeni bağlantı standartı sahip olduğu özellikleriyle kablosuz ses ve bağlantı alanında yeni bir çağın başlangıcını işaret ediyor. 

Yıldırım’da yaz spor okulları başlıyor

Yıldırım Belediyesi, 4-14 yaş arası çocukla gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimi için yaz ayları boyunca 17 branşta yaz spor okulu düzenliyor.4 dönem halinde faaliyet gösterecek yaz spor okulu 23 Haziran’da başlıyor.

Bebeklerin göz rengi neden değişir?

Yeni doğan bebeğinizin ilk fotoğraflarında, uykulu göz kapaklarının altından süzülen o tatlı mavi bakışlar dikkat çekebilir. Ancak birinci yaş gününe geldiklerinde, bu mavi gözler yerini kahverengiye—ya da bambaşka bir renge—bırakmış olabilir.

Ateşin keşfine yönelik yeni teori: Eti pişirmek için değil muhafaza etmek için kullandılar!

Ateşin keşfi insanlık tarihi için oldukça önemli ancak ateşin bulunmasına yönelik, bilim insanları ve araştırmacılar fikir birliğine varamıyor. Ateş ilk olarak niçin kullanılmaya başlandı? Yeni çalışma bu soru üzerine odaklanıyor.